Enonsaaren maksu- ja peruutusehdot

1. Yleistä

Nämä maksu- ja peruutusehdot koskevat Lahden kaupungin omistaman ja Painovoima ry:n ylläpitämän virkistysalue Enonsaaren vuokrattavia majoitustiloja, joihin kuuluu neljä hirsimökkiä ja yksi huvila.

2. Maksut

2.1 Majoitustilat

2.1.1 Hirsimökit

Hirsimökkien vuokrahinta on 30 euroa/yö/ark, 70 euroa/yö/vkl ja ne ovat tarkoitettu 2-4 henkilölle. Hinta määräytyy seuraavasti:

  • Viikolla (ma-to): 30 euroa/yö
  • Viikonloppuisin (pe-su): 50 euroa/yö

Hinta sisältää arvonlisäveron (24%). Hinta ei sisällä liinavaatteita eikä aamiaista.

2.1.2 Huvila Siimes

Huvila Siimeksen vuokrahinta on 120 euroa/yö/ark, 200 euroa/yö/vkl ja se on tarkoitettu maksimissaan 8 henkilölle. Huvilassa on 8 sänkyä vakiona ja lisävuoteita voi tilata hintaan 10 euroa/yö/vuode. Hinta määräytyy seuraavasti:

  • Viikolla (ma-to): 120 euroa/yö
  • Viikonloppuna (pe-su): 200 euroa/yö

Hinta sisältää arvonlisäveron (24%). Hinta ei sisällä liinavaatteita eikä aamiaista.

2.2 Liinavaatteet ja aamiainen

Liinavaatteet ovat tilattavissa lisämaksusta hintaan 10 euroa/henkilö. Aamiainen on tilattavissa lisämaksusta hintaan 12 euroa per henkilö.

2.3 Maksaminen

Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan tilaushetkellä Stripe -maksunvälittäjäpalvelulla. Maksuvälineeksi hyväksytään yleisimmät maksukortit.

3. Peruutukset

Varaus voidaan peruuttaa maksutta viimeistään 14 vuorokautta ennen majoituksen alkamista. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% vuokrahinnasta. Mikäli varausta ei peruuteta lainkaan, peritään koko vuokrahinta.

4. Siivous

Majoitustilat siivotaan ennen vuokralaisten saapumista henkilökunnan toimesta. Vuokralainen vastaa majoitustilansa siisteydestä vuokrauksen aikana ja vie mahdolliset roskansa mukanaan pois. Enonsaarella ei ole jätehuoltoa.

5. Käyttäytymissäännöt

Majoitustiloissa tulee käyttäytyä asiallisesti ja noudattaa yleistä järjestystä ja siisteyttä. Hiljaisuus tulee olla klo 22-07 välisenä aikana.

6. Vastuut

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan majoitustilassa tai sen irtaimistossa aiheuttamansa vahingot. Irtaimistoa tulee käyttää huolellisesti ja sen tulee olla samassa kunnossa kuin vuokrauksen alkaessa.

7. Oleskelun kesto

Majoituksen kesto sovitaan varauksen yhteydessä. Majoituksen pidentämisestä tulee sopia erikseen vuokranantajan kanssa. Mikäli asiakas haluaa pidentää majoituksen kestoa, onnistuu se paikan päällä mikäli majoitustilat ovat vapaana toivotulle aikavälille.

8. Avainten luovutus ja palautus

Avainten nouto ja luovutus tapahtuu Enonsaaren päärakennuksen kahvilasta, avaimet noudettavissa klo12 ja niiden luovutus klo10.

9. Muuta

Tupakointi kaikissa sisätiloissa, mukaan lukien majoitustilat, on ehdottomasti kielletty. Lemmikit ovat sallittuja majoitustiloihin.

10. Yhteystiedot

Lisätiedot ja erityistoiveet sähköpostitse osoitteeseen info@enonsaari.fi.

11. Vastuunrajoitus

Painovoima ry ei ole vastuussa asiakkaan saapumisesta saareen eikä saapumisen aiheuttamista viivästyksistä tai muista vahingoista, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä, kuten tulipalosta, luonnonkatastrofista tai sodasta tai muista vastaavista olosuhteista, jotka eivät ole Painovoima ry:n vaikutusvallan alaisia.

12. Reklamaatio

Reklamaatio tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen info@enonsaari.fi viimeistään 14 vuorokauden kuluessa majoituksen käytön päättymisestä.