Maksu- ja perutusehdot 

Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Ehdot koskevat verkkokaupan kautta tehtyjä varauksia. Varaajan tulee olla täysivaltainen. Tehtyään varauksen, asiakas saa sähköpostitse varausvahvistuksen, jossa on yleisohjeita.

Hinnat ja maksaminen

Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevat arvonlisäverot. Vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna. Yrityksille voimme tarvittaessa lähettää verkkolaskun.

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti ja lähettää osoitteeseen info@enonsaari.fi
Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

  • 28 vrk ennen tehdyn varauksen alkamista, palautamme 7 arkipäivän kuluessa maksetun summan josta on vähennetty maksunkäsittely- sekä varauksenkäsittelykulut. Maksunkäsittely kulut määräytyy summan mukaan, yleensä noin 3,8% maksun kokonaissummasta. Varauksenkäsittelykulu on 10 € per varattava palvelu.
  • myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista veloitetaan lisäksi peruutusmaksu, joka on 25% varauksen summasta.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut vuokranantajalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Peruuttaminen sairastumisen vuoksi

Mikäli varaus peruuntuu sen vuoksi, että asiakas (varaaja) tai hänen lähiomaisensa äkillisesti sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakas on oikeutettu saamaan rahansa takaisin lukuun ottamatta peruutuskuluja (25% varauksen kokonaissummasta). Mikäli kyseessä ei ole lähiomainen, vaan esimerkiksi juhliin kutsuttu vieras tai seurueen jäsen, peruuttaminen ei edellä mainittujen syiden vuoksi ole mahdollista. Peruutuksen syystä on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Peruutus on tehtävä ennen vuokrausajan alkua. Mikäli peruutus edellä mainituista syistä johtuen tapahtuu varauksen aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua palauteta.

Varausta on mahdollista siirtää uuteen ajankohtaan vuoden sisällä alkuperäisestä varauksesta kaikissa tapauksissa maksuttomasti.

Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten.

Vuokranantajan oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai  riippumaton vuokranantajasta este (esim. palo- tai vesivahinko), voi vuokranantaja perua varauksen tai yhdessä asiakkaan kanssa sopien siirtää varauksen mahdollisuuksien mukaan toiseen mökkiin tai uuteen ajankohtaan. Mikäli varaus perutaan, asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Avaimen luovutus

Avaimen saa maksettuja kuitteja vastaan.  Avaimenluovuttajalla on oikeus periä avaimen katoamisesta aiheutuneet kulut (esim. lukkojen uudelleensarjoituksen ja uudet avaimet). Avaimet tulee jättää lähtöpäivänä vastaanottoon joka on Cafe Siestassa. Asiakkaan tulee lähtiessään huolehtia, että ovet on lukittu ja tuuletusikkunat ovat kiinni.

Oleskelu lomakohteessa

Huvilat ja mökit on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa huvila on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 18.00 saakka.

Vuokraan kuuluu WC- ja suihku-rakennusten vapaa käyttöoikeus. Soutuveneen käyttöoikeus sisältyy hintaan kesäaikaan.

Huomioithan että liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokrahintaan. Asiakas voi tuoda omat liinavaatteet ja pyyhkeet tai tilata vuokrausta tehdessään tarvitsemansa määrän liinavaatteita ja pyyhkeitä. Mikäli asiakas huomaa saapumispäivänä sisäänkirjautumisen yhteydessä puutteita huvilan varustuksessa tai siivouksessa, asiakas on velvollinen ilmoittamaan siitä asiakaspalveluun viipymättä, jotta henkilökunta pystyy korjaamaan puutteet. Vuokra-ajan jälkeen ilmoitetuista puutteista tai virheistä ei ole oikeutta hyvitykselle.

Vuokratun kohteen siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, ellei toisin ole sovittu. Siivouksella tarkoitetaan roskien viemistä lajittelupisteisiin oikeisiin jakeisiin lajiteltuina, sekä näkyvien tahrojen ja roiskeiden pyyhkimistä lattioilta ja muilta pinnoilta. Mikäli varauksen päättyessä kohde ei ole jätetty siistiksi tai siivous on puutteellista, perimme 120 € siivousmaksun. Törkeissä ja vakavissa tapauksissa perimme kaikki siivouksesta ja muista tarvittavista toimista aiheutuvat kulut asiakkaalta.

Vuokramökkiä tai Huvilaa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu verkkosivuilla tai esitteessä vuodepaikkamääränä tai mitä huvilaa varattaessa on sovittu kirjallisesti. Telttailu mökkien ja huviloiden alueella ilman omistajan lupaa on kielletty, telttailulle on oma alueensa Enonsaaren opaskartta näyttää kulloinkin käytössä olevan telttailu alueen.

Lemmikkieläinten tuomisesta lomakohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä ja lemmikkieläimiä saa tuoda vain niihin kohteisiin, joissa se on sallittu. Korjaa lemmikkisi jätökset pihaympäristöstä.  Asiakas on vastuussa lemmikkieläinten aiheuttamista vahingoista, esimerkiksi ylimääräisestä siivouksesta. Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut. Kynttilöitä tai takkaa ei saa käyttää, kynttilät ovat ehdottomasti kiellettyjä koko Enonsaaren alueella. Tulenteko on sallittua sille merkityillä paikoilla, ja ei missään tapauksessa saa jättää tulta ilman valvontaa.

Ulkoaltaat (Hot Tub) eivät sisälly huviloiden perusvuokriin, jos sitä ei ole erikseen varaustiedoissa mainittu. Lehmonkärki vastaa altaan lämmityksestä ja huollosta. Allas on asiakkaan käytössä koko majoitusviipymän ajan. Ennen asiakkaiden saapumista altaiden veden laatu ja lämpötila testataan ja dokumentoidaan. Asiakkaiden saapuessa vesi on hyvälaatuista. Asiakkaiden tulee lukea altaiden käyttöohjeet huolellisesti ennen altaiden käyttöönottoa. Vesi pysyy hyvälaatuisena, mikäli altaiden käyttöohjeita noudatetaan. Mikäli altaaseen on joutunut juomia, ruokaa, pesuainejäämiä tai muita epäpuhtauksia, vesi saattaa samentua nopeasti. Allasta ei pidä käyttää, jos vesi on sameaa ja tuoksuu epämiellyttävälle. Allas voidaan tällaisessa tapauksessa asettaa käyttökieltoon. Mikäli vesi joudutaan vaihtamaan, siitä veloitetaan erikseen.

Tietoturva

Asiakas vastaa omasta tietoturvallisuudestaan liittyessään Enonsaaren avoimeen verkkoon. Käytämme verkossa yleisiä perussuojauksia, mutta ne eivät välttämättä ole riittäviä. Painovoima ry ei ole vastuussa asiakkaan laitteisiin kohdistuneista tietosuojamurroista. Painovoima ry ei vastaa kuluista, joita avoimen verkon käytöstä asiakkaalle mahdollisesti koituu.

Vahingot

Varaaja on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan aiheuttamistaan vahingoista ennen vuokra-ajan päättymistä, jotta huolto pystyy minimoimaan ja ennaltaehkäisemään sekä korjaamaan vahinkoja.

Ylivoimainen este

Mikäli asiakkaalle aiheutuu vahinko tai häiriö, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä, force majeure, tai muusta vastaavasta syystä (esim. sähkökatkot, luonnonilmiöt tai eläimet, kuten hiiret ja hyönteiset), ja joka ei ole johtunut  tai jonka seurauksia Painovoima ry ei ole pystynyt kohtuudella estämään, ei Painovoima ry vastaa vahingosta. Painovoima ry ei myöskään vastaa normaaleista luonnonilmiöistä johtuvista vahingoista ja seurauksista.

Löytötavarat

Painovoima ry ei vastaa asiakkaiden huvila-alueelle jättämistä löytötavaroista. Veloitamme postitetuista löytötavaroista lähetyskulut.

Häiriö tai vaaratilanteesta johtuva vuokrasopimuksen purkaminen

Musiikin soittaminen terassilla ja ulkoalueella kielletty. Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

Valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle puhelimitse 044 278 5923 tai sähköpostilla info@enonsaari.fi

Painovoima ry ei vastaa virheellisistä näkymistä eri selaimissa, esitteen painovirheistä eikä painamisen jälkeen tulleista muutoksista. Mainoskuvissa saattaa esiintyä esineitä, jotka eivät sisälly vakiovarusteisiin. Kalustemuutokset mahdollisia.
* Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
* Arvonlisävero voimassa olevan lainsäännöksen mukaan.