Ryhmille

Etsitkö täydellistä paikkaa seuraavalle tyhy-päivälle, kesäjuhlalle tai luontoleirille? Enonsaari tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia unohtumattomien tapahtumien järjestämiseen!

Räätälöity päivänne

Saaren toiminnasta vastaavalla taide- ja kulttuuriyhdistys Painovoima RY:llä on laaja verkosto muusikoita, taiteilijoita ja kulttuurialan ammattilaisia, jotka voivat räätälöidä ohjelmaa juuri teidän toiveidenne mukaisesti. Haluatteko musiikkiesityksiä, työpajoja tai vaikkapa teatteriesityksiä? Meillä on ratkaisu!

Voitte vierailla Enonsaaressa muutaman tunnin ajan tai jäädä yöksi nauttimaan ainutlaatuisesta luonnosta ja saaristomaisemista. Tarjoamme mahdollisuuden saunomiseen, patikointiin ja moniin muihin aktiviteetteihin. Kesäkahvilamme muuntautuu tarvittaessa tilausravintolaksi, joten tarjoilut hoituvat helposti ja vaivattomasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille toiveistanne – räätälöimme teille täydellisen paketin unohtumattoman tapahtuman järjestämiseen Enonsaaressa. Lähetä meille tiedustelu, niin laadimme teille tarjouksen, joka vastaa juuri teidän toiveitanne ja tarpeitanne!

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat ottaa meihin yhteyttä muista syistä, älä epäröi täyttää vieressä olevaa yhteydenottolomaketta. Olemme täällä auttaaksemme ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

   044-278 59 23

   info@enonsaari.fi

Laita meille viestiä