Tapahtumat Enonsaaressa

Vesijärviviikkojen etkot la 27.5.

Tervetuloa juhlistamaan kesäkuisen Vesijärvi-viikon etkoja Enonsaareen lauantaina 27.5.!

Samalla avataan saaren historiallisen kesäkahvila Siestan kausi 2023, joten tarjolla on kahvilaherkkuja ja virokkeita sekä maittava keittolounas. Kahvila palvelee koko tapahtuman ajan.

Päivä tarjoaa täydelliset puitteet myös talviturkin heittoon kaikille halukkaille ja pulahduksen jälkeen kelpaa lämmitellä Enonsaaren saunan löylyissä. Saunalta löytyvät ympäristöystävälliset peseytymisaineet, mukaan tarvitset siis vain pyyhkeen ja uimapuvun! Tilaussauna on ryhmälle vielä varattavissa klo 11.30- 12.45 välisenä aikana, jonka jälkeen löylyihin pääsee kaikki halukkaat saunojat.

Tapahtuman kruunaa ihastuttava Sinfonia Lahden jousikvartetti kahdella esityksellä.  pääsemme nauttimaan pop-hiteistä sekä tunnelmaltaan klassisemmasta jousisoitannasta ulkoilmakonsertteina. Esitykset klo 12:30 ja 14:30.

Laivakuljetus Enonsaareen lähtee Lahden matkustajasatamasta klo 11:00 ja palaa takaisin satamaan noin klo 16 (lähtö Enonsaaresta 15:30). Päijät-Hämeen Vesijärvisäätiö tarjoaa edestakaisen kuljetuksen saareen ja mukaan mahtuu 80 ilmoittautunutta. Kuljetuksesta vastaa Lahtis Lines.

Kuten aina, olet lämpimästi tervetullut saareen myös omalla veneellä tai hyödynnä BOUT- venetaksi sovellusta liikennöintiin.

Vesijärviviikon etkot on maksuton tapahtuma ja se sopii koko perheelle. Toivomme ilmoittautumista etukäteen 25.5 mennessä ruokahävikin minimoimiseksi.

 Ilmoittautuminen Etkoille

HUOM! Paikat etkoille täynnä. Voit kuitenkin halutessasi ilmoittautua varallesijalle tästä ja otamme yhteyttä mikäli paikkoja vapautuisi: